СТВОРЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ З ОХОРОНИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ. ПРИЄДНУЙСЯ!

понеділок, 31 березня 2014 р.

Панахида за загиблими героями Небесної сотні.

  На Майдані Незалежності в рамках траурного віче представники різних конфесій відслужили панахиду за загиблими героями Небесної сотні .
 Священики закликали учасників віче молитися за героїв , загиблих у Києві , в цей символічний сороковий день після трагічних подій. Крім того , вони закликали людей молитися за збереження територіальної цілісності України і за зміцнення української армії.

   Перед цим у своїх виступах священнослужителі згадували про анексію Криму і подякували українських військовослужбовців.

   Приємно було бачити те, що багато людей зібралося пом'янути загиблих за свободу країни. "Герої не вмирають! Герої не вмирають!!. Герої не вмирають!!!" - лунало над Майданом..

   Дуже хочеться, щоб пам'ять про них збереглася в людських серцях. Сьогодні над Майданом вже світліша аура, не так обтяжують спомини, більше сонця і простору. Але вертаючись думками назад, відчуваєш тугу та сум. 

  І викликає подив та розчарування, коли під час панахиди йде піар політиків, навколо яких збирається юра та кореспонденти з камерами, замість того щоб склонивши голови прислухатися до слів молитви, пропустити її через серце.

   Наші квіти та уклін - це найменша шана загиблим товаришам, яку ми можемо дати.
   А справжнім ушануванням та повагою мають стати наші справи та наше життя. Які повинні бути присвячені втіленню тих ідеалів, за які вони склали свої голови.  Довести до кінця почату справу, не дати заколисати себе зміною декорацій та солодкими обіцянками. Пройти тернистим шляхом буття до кінця так, щоб коли вони зустрінуть нас біля небесної брами, то ми б щиро дивилися один в одному в очі та обнялися, як справжні побратими.

Слава Україні!.. Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар