СТВОРЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ З ОХОРОНИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ. ПРИЄДНУЙСЯ!

середу, 2 квітня 2014 р.

Такі різні самооборони...


Вчора відбулася районна нарада територіальних підрозділів Самооборони Майдану м.Вишгород та Вишгородського району.  на нараду було запрошено голову районної ради Ірину Миколаївну Побідаш.

  Окрім питань взаємодії та подальшого розвитку самооборони на місцях, виникло ще одне важливе питання - захист власного доброго імені та репутації.  

Всім відомі численні випадки, коли іменем самооборони прикриваються різноманітні шахраї та злодії. З самих перших днів свого існування ми прикладали максимум зусиль для того, щоб припиняти такі дії. Це дало певні результати, й таких випадків стало менше. Тут би нарешті полегшено зітхнути та перепочити. Але не дають ті люди. від яких цього ніколи б не чекали.
  

        Завжди, коли є який успішний рух чи громадська ініціатива , знаходяться люди, які забажають скористатися досягненнями та готові стати до керма. так виходить і в нашому випадку. 

Поки одні люди працюють інші, не покладаючи рук. та з рідкими перервами на сон готуються стати очільниками та керівниками.
     
  Так ще 12 березня головам РДА та міським головам була розіслана телефонограма , підписана  заступником голови КОДА В.М. Максименком, де нас ощасливили звісткою про те що в області створили Штаб самооборони Київської області, який допоможе нам налагодити взаємодію з органами влади та МВС ( це через три тижні після того , як подібна робота вже нами буда виконана) та призначено куратор у кожен район. 


Пан Буткевич (зліва) дає пояснення.

   На дзвінок та запитання де можна побачити куратора Вишгородського району й коли він може заступити в патруль по району, призначений ним пан Постановський І.А. пояснив, що його задача - керувати нами з Києва, й саме там він знаходиться, й з обласного штабу керувати зручніше. Зі зрозумілих причин телефонограма була проігнорована.


 Але ж керувати людям хочеться. Тому через деякий час з паперами, завіреними підробною печаткою цієї ж незареєстрованої організації в район прибув наш земляк пан Буткевич Леонід Іванович, де вже він значився куратором Вишгородчини. Начебто доброчесна людина, знана в районі, що вболіває за народні інтереси, але розпочав таку діяльність. що інакше як провокаціями не назвеш. 

Поза очі заяви про підтримку, а за спиною - походи по територіальним відділам з переконаннями того, що наша організація нелегітимна бо не зареєстрована в нього й працювати треба лише з ним й під його керівництвом.  Та це ще півбіди, наші лави, слава богу, не розхитати подібним. Але сталося набагато гірше. Пан Буткевич, не маючи на те жодних прав, подає в КОДА від імені Вишгородської самооборони кандидатуру на пост голови Вишгородської РДА. І на додаток, про всяк випадок, як альтернативу, підкладає ще й власне резюме на ту ж посаду. Отака собі громадська ініціатива "в вузькому колі обмежених людей"...
   
 Це вже поклало край нашому терпінню й пану Буткевичу було запропоновано відзвітувати за свої дії на нашому засіданні. Оскільки, він не володів достовірною інформацією про організацію, представником якої виступав сюди було запропоновано прибути його керівникам. У відповідь ми почули погрози про те, що замість нього зараз сюди прибуде NN-сотня з Майдану наводити в нас порядок. нема питань, зв’язуємося зі штабом Самооборони Майдану й цікавимося коли чекати колег.  закінчується тим, що пан Буткевич відбуває туди для надання пояснень подібної поведінки та заяв. Згодом туди ж запрошено й керівництво так званого Штабу самооборони Київської області, де з ними проводиться кропітка роз’яснювальна робота. Сподіваємося, що бажання надалі займатися подібним в них відпало надовго.

    Звертаємо увагу всіх любителів використовувати нашу назву в своїх цілях. Кожен такий випадок буде рано чи пізно відомий. Наша організація для викриття подібних провокацій активно співпрацює зі штабом Самооборони Майдану, Міністерством внутрішніх справ, Службою безпеки України. Й наслідки для самозванців можуть бути зовсім іншими й переслідуватися не тільки по законам совісті, але й за законами України.

Немає коментарів:

Дописати коментар