СТВОРЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ З ОХОРОНИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ. ПРИЄДНУЙСЯ!

субота, 22 лютого 2014 р.

Хроніка протистояння. 21-ше Лютого.

Ніч проходить напружено, але без значних ексцесів. Мікроавтобус з озброєним "Беркутом" чатує у віддаленні з іншої сторони блок-посту. Жінки та дівчата підносять їжу та чай хлопцям на барикади. Багато людей, що проїздять мимо також допомогають хто чим може. Створено завпас шин та піддонів про всяк випадок. Коктейлі Молотова стоять напоготові з огородженнм траси.



 На ранок головної болі добавляють автобуси з ВВ, що здійснюють ротацію охорони Межигірря.
Досягнута домовленість на рух до бази в супроводі бійців самооборони. Наступні автобуси пропускаються лише в обмін на вивіз бійців з бази в сторону Петрівець.



Збірний полк ВВ продовжує готуватися до євакуації. Згідно домовленостей бійці повинні бути без озброєння, всі машини та автобуси будуть доглянуті. Вночі активісти сполохали при перевірці групу підозрілих людей у формі, що розміщувалися в готелі "Примор'є", що належить каскаду ГЄС. Вони стихійно євакуювалися на тонованому бусику з характерними сумками для переноски зброї в руках. Нарешті ввечері починається витягування колони ВВ. Більше 1200 чоловік особового складу, півсотні з лишнім машин. Зупинилсь біля мосту через обвідний канал, але хвост не вміщається, ще частина навіть не виїхала. Вирішуємо протягнути голову до Новосілок й там вже остаточно завершити формування. Наші машини рухаються в голові та хвості колони, а також посередині, контролюючи пересування.

На швидкості 40 км на годину нарешті розпочинаємо рух. Хлопці з лівобережних сіл передзвонюють на мобілку, уточнюючи чи точно колона під нашим контролем, бо може її того..
Заспокоюємо та просимо контролювати напрям руху.
Нарешті на кордоні з Чернігівською областю передаємо ВВ під супровід військових, які повинні вивести їх на Остер й далі - в сторону Харкова.






Немає коментарів:

Дописати коментар