СТВОРЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ З ОХОРОНИ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ. ПРИЄДНУЙСЯ!

середа, 26 березня 2014 р.

Громадське обговорення кандидатури Голови РДА

На сайті Київської обласної державної адміністрації ініційовано відкрите обговорення кандидатур на посади голів районних державних адміністрацій у Київській області. 
Серед інших в списку вказано, що на голову Вишгородської РДА ВО "Батьківщина" рекомендує кандидатуру Кириченка Ростислава Миколайовича. 

 До Самооборони Майдану надходять звернення представників громади Вишгородського району, які вкрай здивовані подібним вибором. 
 
 Цього уродженця села Лютіж громада знає як людину, що ніколи не відрізнялася високими організаторськими здібностями.
 
 Як власник типографії, Ростислав Кириченко завжди активно співпрацював з Партією Регіонів, забезпечуючи її агітаційними матеріалами та рекламною продукцією. 
 
 Партія Регіонів, потерпівши поразку та перефарбувавшись в черговий раз в хранителів європейських традицій, хоче й надалі керувати в нашому районі, використовуючи, як прикриття, постать Кириченка на посаді голови районної державної адміністрації. А за ним явно вимальовується постать регіонала Москаленка, який заявив "доки я народний депутат - Вишгородським районом керуватимуть мої люди".
  
Самооборона Майдану м.Вишгород та Вишгородського районуВ разі ігнорування громадської думки та призначення його на посаду голови РДА залишаємо за собою право на організацію громадського спротиву в усіх його проявах. 

Немає коментарів:

Дописати коментар